ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ

ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

 

 

Για πολλά χρόνια δίδασκα σε γιατρούς στο Ινστιτούτο Ερευνών και Εφαρμογών Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Το 2007-9 οργάνωσα σαν ανεξάρτητος γιατρός ένα τριετές πρόγραμμα διδασκαλίας της Ομοιοπαθητικής για γιατρούς, οδοντιάτρους, κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς και φοιτητές των αντίστοιχων σχολών. Τα ηχογραφημένα και απομαγνητοφωνημένα αυτά μαθήματα συμπεριλήφθηκαν από το 2013 στο Πρόγραμμα Σπουδών της νεοϊδρυθείσας «Ομοιοπαθητικής Ακαδημίας».

 

Το εκπαιδευτικό έτος 2013-14 συμμετείχα σαν βασικός εκπαιδευτής στο πρόγραμμα της Ομοιοπαθητικής Ακαδημίας. Το εκπαιδευτικό έτος 2014-15 συμμετείχα επίσης σαν βασικός εκπαιδευτής στα μαθήματα της Ομοιοπαθητικής Ακαδημίας για το Α, Β και Γ έτος που έγιναν στο Αμφιθέατρο της Μικροβιολογίας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Τα εκπαιδευτικά έτη 2015-19 τα μαθήματα έγιναν στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

 

Το 2015-16 εγκαινίασα δύο διεθνείς αγγλόφωνους εκπαιδευτικούς θεσμούς. Το International E-Learning Project και το Athens International Four Seasons School για τη διεθνή προώθηση της Κλασσικής Μιασματικής Ιδιοσυγκρασιακής Ομοιοπαθητικής. Τα σχετικά βιντεοσκοπημένα μαθήματα μπορεί κανείς να τα βρει στην Αγγλική ιστοσελίδα. 

 

Όλα τα βιντεοσκοπημένα Ελληνικά μαθήματα για γιατρούς, οδοντιάτρους, κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς και φοιτητές των αντίστοιχων σχολών μπορεί κανείς να τα βρει στην ιστοσελίδα της Ομοιοπαθητικής Ακαδημίας www.homeoacademy.gr

 

 

 

Κέας 42 πλ. Κολιάτσου Αθήνα τ.κ.112 55