athos new

Κράτα το

logo academyLhmiECH

Κράτα το

 
-Πρόεδρος της Ομοιοπαθητικής Ακαδημίας
 
-Μέλος της Παγκόσμιας
 Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Εταιρείας
 
-Μέλος της Εκπαιδευτικής Υποεπιτροπής
  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ομοιοπαθητική (ECH)
 
-Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

 Λογοτεχνία

Τα Ελληνικά βιβλία διατίθενται από το βιβλιοπωλείο "Πολιτεία" (Ακαδημίας και Ασκληπιού 1-3) στο κέντρο της Αθήνας καθώς και από το βιβλιοπωλείο "Ψαράς" (Φιλικής Εταιρείας 39, Λευκός Πύργος - Ιππόδρομος) στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί επίσης κανείς, τα Ελληνικά βιβλία να τα βρει σε ηλεκτρονική μορφή (Payhip) και σε έντυπη μορφή-ταχυδρομική αποστολή (Lulu) κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο και ακολουθώντας τις οδηγίες.

Τα Αγγλικά βιβλία μπορεί κανείς να τα βρει στην Αγγλική εκδοχή της ιστοσελίδας πατώντας το εικονίδιο με την Αγγλική σημαία και πηγαίνοντας στην ενότητα Books. Υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή και σε έντυπη μορφή από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Amazon books. 

Τα βιβλία σε ηλεκτρονική έκδοση (e-pub) διαβάζονται σε ipad, android tablets και σε pc με την κατάλληλη εφαρμογή. Σε ipad με την ενσωματωμένη εφαρμογή ibooks, σε android με μια εφαρμογή e-reader (π.χ. moonreader) και σε pc με την εφαρμογή Αdobe Digital Editions ή με το Calibre. Τις δύο τελευταίες εφαρμογές μπορείτε να τις βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

   calibre ebook   adobe

  


Την Αλήθεια ψάχνω γλάρε ταξιδιώτη

Εδώ θα βρείτε την ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου 

blog logo

Εδώ θα βρείτε την έντυπη μορφή του βιβλίου

lulu logo retina

 

 

Σελίδες: 284 

Ο Οδυσσέας μετά τον Τρωικό Πόλεμο βασανίζεται χρόνια ολόκληρα προσπαθώντας να επιστρέψει στην Ιθάκη. Ο εγωισμός του έχει καταρρακωθεί και ο άλλοτε έξυπνος και εγωιστής βασιλιάς αναζητά λύτρωση και γνώση, για το ποιος είναι και που πάει, στο Ασκληπιείο του Ιπποκράτη στην Κω. Μυείται από τον Ιπποκράτη στο τι είναι ο Άνθρωπος. Στη σχέση του Ανθρώπου με το Σύμπαν και το Θεό. Στους Συμπαντικούς Νόμους. Στις αιτίες της δυστυχίας του μέσου ανθρώπου. Τέλος, στο πώς μπορεί κανείς να εξελιχθεί ψυχικά και να ελευθερωθεί από τα πάθη του και να σώσει την Ψυχή του. Και όλα αυτά υπό τη μορφή έμμετρης Αρχαίας Τραγωδίας!

 


Οδυσσέα και Ανθρώπων Παθήματα

Εδώ θα βρείτε την ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου 

blog logo

Εδώ θα βρείτε την έντυπη μορφή του βιβλίου

lulu logo retina

 

 Σελίδες: 198  

Η αυτοτελής συνέχεια του βιβλίου «Την Αλήθεια ψάχνω Γλάρε Ταξιδιώτη» και πάλι υπό τη μορφή της έμμετρης Αρχαίας Τραγωδίας. Ο Οδυσσέας μυήθηκε στην Κω από τον Ιπποκράτη στην Αλήθεια και στους Συμπαντικούς Νόμους. Όμως, υπάρχει ακόμη μέσα του η νοσταλγία της Ιθάκης και του πρότερου βίου. Γι’ αυτό και ο Ιπποκράτης, παρά τις διαμαρτυρίες του Οδυσσέα, σαν γνήσιος πνευματικός δάσκαλος, τον στέλνει στην Ιθάκη για να εφαρμόσει την πνευματική γνώση στην καθημερινή του ζωή.

Στην Ιθάκη αρχικά γοητεύεται από την καθημερινότητα και ξεχνάει την αληθινή γνώση και την πνευματική στάση ζωής. Αλλά η ίδια η ζωή τον αναγκάζει να συνέλθει και να δώσει λύσεις σε θέματα όπως εξουσία, πλούτος, κτητικότητα, γονική αγάπη, συντροφική σχέση, υλικές προσκολλήσεις και διανοητικές προσκολλήσεις.

Η τελική λύτρωση και η πολυπόθητη ελευθερία και ευτυχία επιτυγχάνονται τελικά για τον Οδυσσέα. Για σένα όμως; Εσύ πότε θα αποφασίσεις «να βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη»;

 


Ναυαγοί στον Παράδεισο

Εδώ θα βρείτε την ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου 

blog logo

Εδώ θα βρείτε την έντυπη μορφή του βιβλίου

lulu logo retina

 

 

 

 Σελίδες: 276

Ο Άλκης ξυπνάει ναυαγός σε ένα παραδεισένιο νησί χωρίς να θυμάται τίποτα από το παρελθόν του. Αρχικά, μπαίνει στη λογική της με κάθε τρόπο επιβίωσης, στη λογική του Ροβινσώνα Κρούσου, τη λογική του μέσου ανθρώπου.

Σταδιακά, όμως, επιλέγει ηθικά και αποφασίζει να ζήσει σε αρμονία με τη Φύση και τους Συμπαντικούς Νόμους. Αυτή η ηθική φυσική στάση ζωής τον εξαϋλώνει και τον εξελίσσει ψυχικά. Φτάνει στο σημείο να αρνηθεί την ύπαρξή του και να επιχειρήσει να «χαθεί» πέφτοντας στη λάβα του ηφαιστείου, γινόμενος ένα με το Θεό. Και τότε συνειδητοποιεί ότι η άφιξη του στο Νησί του Παραδείσου δεν ήταν παρά το στάδιο κάθαρσης της Ατομικής του Ψυχής μετά θάνατο, ένα προστάδιο για την είσοδό του στον Πνευματικό Κόσμο!

Τώρα, καλείται να βοηθήσει, ως φύλακας άγγελος, ένα νέο γνώριμο ναυαγό. Την αγαπημένη του Νάντια που πέθανε πρόσφατα και εισήλθε ως «ναυαγός» στο δικό της Νησί του Παραδείσου, στο δικό της Καθαρτήριο. Η αγάπη τους, καθώς και η δική της Διανοητική Αγάπη για τα παιδιά τους, θα δοκιμαστεί ερχόμενη σε κόντρα με την αποπροσκόλληση και την πραγματική Πνευματική Αγάπη!

 


Πονεμένες Ψυχές στο Νησί της Ελπίδας

Εδώ θα βρείτε την ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου 

blog logo

Εδώ θα βρείτε την έντυπη μορφή του βιβλίου

lulu logo retina

 

 

Σελίδες: 372

Ο Δάμων είναι ένα βήμα από το να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τα βράχια στη θάλασσα μετά το θάνατο της γυναίκας του και των παιδιών του. Όμως, την τελευταία στιγμή επιλέγει όχι μόνο να ζήσει αλλά και να αλλάξει άρδην τη ζωή του μεταφέροντας την πονεμένη του ψυχή στο Νησί της Ελπίδας. Εκεί, ζει σε αρμονία με τη Φύση και τους Συμπαντικούς Νόμους.

Μια άλλη προβληματισμένη και πονεμένη ψυχή, ο Φιντίας, καταπιεσμένο παιδί πλούσιων γονιών έρχεται στο Νησί για να βρει τον εαυτό του και το φίλο και πνευματικό δάσκαλο στο πρόσωπο του Δάμωνα. Εκεί συναντά και τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο της κατατρεγμένης Δάφνης και την οικογενειακή θαλπωρή στο πρόσωπο των παιδιών της.

Αλλά η μοίρα έχει πολλά παιχνίδια ακόμα για όλους τους… Πρόκειται για ένα μελό αισθηματικό μυθιστόρημα; Θα ήταν, αν δεν ανέλυε ο συγγραφέας κάθε χαρακτήρα με βάση τη γνώση των Ιδιοσυγκρασιακών Εικόνων-Ανθρώπινων Τύπων από την Ομοιοπαθητική Ιατρική. Θα ήταν, αν δεν ωθούσε ο συγγραφέας τον αναγνώστη στο να μάθει να σκέφτεται με βάση την Ολιστική Σκέψη για όλα τα καθημερινά που συμβαίνουν στον καθένα μας. Και αν, επιπλέον, δεν του έδινε το Κλειδί για την έξοδο από τις πολυάριθμες πλάνες της Ανθρώπινης Κοινωνίας.

Κέας 42 πλ. Κολιάτσου Αθήνα τ.κ.112 55

Φόρμα Επικοινωνίας


Όνομα:*
E-mail:*
Επιθυμώ.:

* αφορά γιατρούς, οδοντίατρους, κτηνίατρους

Το μήνυμά σας:*